『Small Fires』のカバーアート

Small Fires

An Epic in the Kitchen

プレビューの再生
プレミアムプランに登録する プレミアムプランを無料で試す
期間限定:2025年12月1日(日本時間)に終了
2025年12月1日までプレミアムプランが3か月 月額99円キャンペーン開催中。300円分のKindle本クーポンも。 *適用条件あり。詳細はこちら
オーディオブック・ポッドキャスト・オリジナル作品など数十万以上の対象作品が聴き放題。
オーディオブックをお得な会員価格で購入できます。
会員登録は4か月目以降は月額1,500円で自動更新します。いつでも退会できます。
オーディオブック・ポッドキャスト・オリジナル作品など数十万以上の対象作品が聴き放題。
オーディオブックをお得な会員価格で購入できます。
30日間の無料体験後は月額¥1500で自動更新します。いつでも退会できます。

Small Fires

著者: Rebecca May Johnson
ナレーター: Rebecca May Johnson
プレミアムプランに登録する プレミアムプランを無料で試す

期間限定:2025年12月1日(日本時間)に終了

30日間の無料体験後は月額¥1500で自動更新します。いつでも退会できます。

¥2,000 で購入

¥2,000 で購入

このコンテンツについて

The spatter of sauce in a pan, a cook's subtle deviation from a recipe, the careful labour of cooking for loved ones: these are not often the subjects of critical enquiry. Cooking, we are told, has nothing to do with serious thought; the path to freedom and fulfilment, especially for women, leads directly out of the kitchen.

In this invigorating, revelatory book, Rebecca May Johnson rewrites the kitchen as a space of infinite variety and infinite potential. Weaving together social criticism, memoir and insights from literature and philosophy, she explores the radical openness of the recipe text, the liberating constraint of apron strings and the transformative encounters enabled by cooking.

Undoing binaries between abstract intellect and bodily pleasure, domesticity and politics, Johnson awakens us to the richness of cooking as a means of experiencing the self and the world–and to the revolutionary potential of the small fires burning in every kitchen.

A BRACINGLY ORIGINAL, BOUNDARY BREAKING EXPLORATION OF COOKING AND THE KITCHEN, FROM A RISING STAR IN FOOD WRITING

‘Spellbinding and completely unique' Annie Lord

‘Liberating… a new way to write about food' Jonathan Nunn

©2022 Rebecca May Johnson (P)2022 W. F. Howes Ltd
グルメ プロフェッショナル・学問 料理 食品・ワイン
まだレビューはありません