Audible会員は対象作品が聴き放題、2か月無料体験キャンペーン中

  • Becoming a Restaurateur

  • Masters at Work
  • 著者: Patrick Kuh
  • ナレーター: Joy Osmanski
  • 再生時間: 2 時間 59 分

聴き放題対象外タイトルです。Audible会員登録で、非会員価格の30%OFFで購入できます。

2024年5月9日まで2か月無料体験キャンペーン中!詳細はこちらをご確認ください
会員は12万以上の対象作品が聴き放題、アプリならオフライン再生可能
プロの声優や俳優の朗読も楽しめる
Audibleでしか聴けない本やポッドキャストも多数
無料体験終了後は月会費1,500円。いつでも退会できます。
『Becoming a Restaurateur』のカバーアート

Becoming a Restaurateur

著者: Patrick Kuh
ナレーター: Joy Osmanski
¥ 1,260で会員登録し購入

無料体験終了後は月額¥1,500。いつでも退会できます。

¥ 1,800 で購入

¥ 1,800 で購入

下4桁がのクレジットカードで支払う
ボタンを押すと、Audibleの利用規約およびAmazonのプライバシー規約同意したものとみなされます。支払方法および返品等についてはこちら

あらすじ・解説

Award-winning journalist and food writer Patric Kuh explores the restaurant industry - based on the experiences of Lien Ta and Jonathan Whitener’s Here’s Looking at You restaurant in Los Angeles - and reveals essential details for anyone considering a path to this risky profession.

Everyone knows that opening a restaurant is a risky business, a venture with an astounding rate of failure. Patric Kuh’s Becoming a Restaurateur takes listeners behind the scenes of one of America’s trendiest new restaurants, revealing how Lien Ta and chef Jonathan Whitener of LA’s Here’s Looking at You managed to beat the odds. With valuable information about what daily life for a professional is like, this is an entertaining, practical guide to what makes a master restaurateur, from writing the business plan to opening night and beyond. 

©2019 Patrick Kuh (P)2019 Simon & Schuster

同じ著者・ナレーターの作品

Becoming a Restaurateurに寄せられたリスナーの声

カスタマーレビュー:以下のタブを選択することで、他のサイトのレビューをご覧になれます。