『A Chef's Table』のカバーアート

A Chef's Table

August 6, 2009

プレビューの再生
期間限定

2か月無料体験

聴き放題対象外タイトルです。プレミアムプラン登録で、非会員価格の30%OFFで購入できます。
タイトルを¥210 で購入し、プレミアムプランを2か月間無料で試す
期間限定:2025年10月14日(日本時間)に終了
2025年10月14日までプレミアムプラン2か月無料体験キャンペーン開催中。詳細はこちら
オーディオブック・ポッドキャスト・オリジナル作品など数十万以上の対象作品が聴き放題。
オーディオブックをお得な会員価格で購入できます。
無料体験後は月額1,500円で自動更新します。いつでも退会できます。

A Chef's Table

著者: Jim Coleman
ナレーター: Jim Coleman
タイトルを¥210 で購入し、プレミアムプランを2か月間無料で試す

無料体験終了後は月額1,500円で自動更新します。いつでも退会できます。

¥300 で購入

¥300 で購入

このコンテンツについて

Sometimes food is more than a meal... it can be a way to build community or improve life. Today, we'll use food as way to do good - from reducing the carbon footprint of our kitchens to building a charitable business. We'll hear about some pitfalls on the road to starting a philanthropic cookie company. Later, we'll talk to Andrea Reusing - she's earned the title of one of America's best green chefs. And did you know the latest new trend for brides has nothing to do with gowns? It's all about the 100 mile localvore wedding. Plus, the chocolate bar that saved the rainforest and kitchens go green - but we don't mean avocado appliances! [Broadcast Date: August 6, 2009](P) and © 2008 WHYY
まだレビューはありません